Om oss

Kvinnherad Elektro AS har i over 80 år tilbode elektrotenester til marknaden. I denne tida har verksemda utvikla seg til å verta ein stor aktør med om lag 35 tilsette. Vi er òg godkjent som lærebedrift. Hovudkontoret vårt er i Rosendal og vi har avdeling på Husnes. Saman med dotterselskapet Vassnes Solution AS i Ølen, kan vi ta på oss store oppdrag.

Innan Bygg og Anlegg har vi fleire store og små oppdrag. Kompetansen i verksemda har utvikla seg i takt med den teknologiske utviklinga. Ved kontinuerlig oppdatering av dei tilsette løyser vi oppgåvene hjå kundane våre.
Serviceoppdrag har alltid vore viktig for verksemda. Soleis rår vi over 14 velutrusta servicebilar. Tilsamen tel bilparken 23 kjøretøy.

om-oss-kvinnherad-teamet

I 2015 overtok vi aksjefleirtalet i konsernet Vassnes Solutions AS i Ølen med kring 50 tilsette.

Verksemda er medarbeidareigd. Dette ser vi som ein stor styrke i den sterke konkurransen i marknaden.

Autorisasjonar og sertifikater

Samarbeidspartnere

Thorn

Thorn leverer tekniske nyskapninger til en bred målgruppe, særlig elgrossister, elinstallatører, lysdesignere, arkitekter, elkonsulenter, stat og kommune. Thorn står for pålitelighet, god kundeservice, produkter med høy teknisk standard, design og funksjonalitet. Det er disse kvalitetene som er fundamentet for fortsatt ekspansjon innenfor produktområder og markeder vi har valgt å opptre.

Glamox Luxo

Glamox Norge er Norges betydeligste leverandør av belysning til det profesjonelle markedet. Glamox er også kjent for sine varmeprodukter med gode løsninger for enegisparing.

Elko

ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell. Vi har produsert stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell i over 70 år. Hele denne tiden har vi vært med på å lede utviklingen i bransjen. ELKO står for høy kvalitet og holdbarhet. Vi tilbyr innovative produkter med moderne design.

Eaton / Moeller

Eaton er en av verdens ledende leverandører av elektriske systemer og komponenter til energiverk, hydrauliske systemer og tjenester til industri-, bil- og flyteknisk utstyr, distribusjon og effektstyring, pneumatiske systemer, kraftoverføring og styring av ytelse, drivstoff og sikkerhet i biler samt intelligente systemer for sikkerhet og drivstofføkonomi i lastebiler.